La Corte Costituzionale si è pronunciata

Solen skiner och luften klarnar. Jag kanske ska få nöjet att bevittna en presidents fall medan jag äter min dagliga mozzarella, hoppas kan man ju alltid

I övrigt undrar jag så här Dagen D om alla nobelprisfavoriterna tar sovmorgon nu, så att de kan vara säkra på "att bli tagna på sängen"? Och hur dags vågar de då gå upp? Ligger de med transistorradion under huvudkudden och tjuvlyssnar? Sedan är det naturligtvis som Björn Wiman på Expressen säger att julen är roligast innan tomten kommer (länk i bloggrollen). 

Dessutom har jag läst årets roligaste recension, på Aftonbladet, av de charmiga Bokhorornas Album. "Jag blir ledsen när folk är så här glada" utbrister Jenny Tunedal och sällan har jag väl känt sådan komplett samhörighet med en kvinnlig kulturkofta. Heja Jenny! Jag har inte läst Album, men det är klart att man blir misstänksam när några tjejer går ihop för att göra något de tycker är kul och blir fruktansvärt framgångsrika och populära på kuppen. Hugaligen! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.