Dagens bästa nyhet!

 Är annars att min bloggvän Simona, som jag aldrig träffat, men som på ett mycket konkret vis bidragit till att jag har bloggat i snart ett år (förresten måste jag kolla när det är ettårsjubileum, återkommer om det)… 

Simona har skrivit förlagskontrakt och kommer att ge ut sin bok, en romantisk saga i historisk miljö på ett rosa förlag nära er. Snart kommer hon vara rikare än Cartland och jag kommer att kunna säga att jag inte kände henne redan innan hon blev berömd. 

Simona berättar i inlägget om mina italienska språkansträngningar att hon har börjat redigera och fått ta bort en hel del "hmm". I mitt fall var det "ju". Jag gjorde en sök alla "ju" på det manus jag hade skickat till Pirat och insåg att jag skulle bli tvungen att emigrera. Ända till jag kom på att jag redan hade emigrerat. Sedan hörde jag en intervju med en av mina författaridoler Enkvist och han pratade också om vådan att behöva konfronteras med alla "ju" i ett råmanus. Sedan dess är jag stolt över mina "ju". Och det kan man ju förstå. 

Nå. 

GRATTIS SIMONA, det var syftet med detta inlägg. 

GRATTIS kära författarkollega!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.