Tryck till

 Brukar ni rösta på de här super-duper-viktiga opinionsundersökningarna som framför allt Aftonbladet.se har ett tiotal om dagen?

Jag brukar det.

Vem är snyggast i gul klänning från Yves Saint Laurent? Birgitta Dahl eller Kristina Lugn? Ska preskriptionstiden för mord avskaffas ja eller nej? Vilket är godast blommig falukorv eller fois gras?

Det känns viktigt att svara, jag menar, det måste väl ändå vara viktigt att kloka människor som jag är med och bidrar till att ge en sann bild av vad vi som tillbringar alldeles för mycket tid åt Internätet faktiskt tycker.

I dag värmde jag upp med att säga att JA, jag vill ha Svennis som landslagstränare, jag menar, då kanske vi äntligen får lite slampor i laget. Och JA, jag har redan bestämt hur jag ska rösta nästa val (egentligen har jag bara bestämt vad jag INTE ska rösta på, men det brukar vara detsamma). Och slutligen fastnade jag på frågan om kvinnor eller män är smärttåligast. Vad jag svarade?

Har ni varit på någon förlossningsavdelning någon gång? Fan, vad det gnälls och klagas. Vuxna kvinnor som ropar på mamma och skriker att de vill dö. Inte tyder det på smärttålighet inte. Tacka vet jag en stor stark karl som bara häver en tequila och biter i sin läderstövel när han råkar skjuta sig själv i benet. 

party-button.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.