Skrivkramp

Jag har drabbats av svår skrivkramp. Och jag tror inte ens på skrivkramp. Det är liksom författarens svar på den sysslolösa hemmafruns migrän. Frågan är om jag inte hade lite migrän också i går om jag tänker efter.

Nåja. 

För att råda bot på detta tillstånd bestämde jag mig för att leta upp lite material som jag kunde läsa i fortbildande och inspirerande syfte. Det gick sisådär. Däremot hittade jag förundersökningen i mordet på 16-åriga Therese (ni vet hon som mördades av en pojke i samma ålder som hävdade att han strypt Therese för att det var enda sättet för att få tillbaka sin tjej). Den låg utlagd på nätet på en sajt som jag får för mig har en del gemensamt med det där lilla partiet som försöker komma in i riksdagen genom att kalla Astrid Lindgren för nazist, eller hur det nu var. Jag kan ha fel, men hur det nu än är med den saken kan jag så här morgonen efter min skrivkrampsdag konstatera följande:

1. Skrivkrampen håller i sig
2. Migränen är än värre 
3. Jag har sovit cirkus tre timmar i natt
4. Människan är ond
5. Jag känner mig uppgiven

Hur har ni det? 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.