Skrivkramp, del II

Skrivkrampen/migränen visade sig vara halsfluss och treåringens senaste nätter då hon väckt mig gallskrikandes en gång i timmen visade sig bero på öroninflammation. Så nu äter jag penicillintabletter stora som stolpiller och treåringen likadan medicin fast flytande med banansmak. 

Jag har i alla fall bestämt mig för att skrivkrampen beror på det. Alla andra alternativ är alldeles för nedslående. I morgon ska jag till finska bokmässan så i dag tänkte jag sova. För att vara säker på att lyckas har jag bunkrat upp i sängen med ett par tre offentliga utredningar, några remissutlåtanden från lagrådet och inte mindre än tolv stycken länsrättsdomar. Jag känner redan hur narkolepsin sätter in…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.