Världens sämsta film

En konsekvens av att jag inte tittar på italiensk tv är att jag har sett praktiskt taget alla barnens filmer sen vi kom hit. Bland annat har jag gråtit (jovisst, det är inget skämt) till Hanna Montana – the Movie, jag trodde aldrig att nioåringen skulle sluta skratta.

Shrek, ett, två och tre, var lysande filmer och Ice Age också ganska kul. Men i går gav jag mig på Bratz – the Movie (alltid detta tillägg: the Movie), en film som enligt baksidestexten handlar om vänskap, shopping och mode.

Hur illa kan det vara? tänkte jag och satte igång filmen, 

Det var betydligt värre. Faktum är att den får den gamla favoriten G att framstå som rena mästerverket. Oj, oj, oj…

Det är inte varje dag man har en sån tur att man av en ren slump ramlar på världshistoriens sämsta film. Och Madonna spelar inte ens huvudrollen. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.