Om kvotering

 "Stoffe", min trogne kommenterare, frågar i förra inlägget vad jag tycker om nyheten att Cecilia Malmström blivit nominerad till svensk kommissionär. 

"Stoffe" säger: 

"Din uppfattning i frågan är särskilt intressant, inte minst mot bakgrund av att du tidigare koketterat med din fondness för inkvoterade kvinnochauvenister som Wallström och Kroes."

"Stoffe" tycker att Bildt vore ett bättre val eftersom

"De tre senaste svenska nomineringarna har varit av kvinnor, dessutom synnerligen underkvalificerade sådana."

Det borde inte komma som någon större överraskning för "Stoffe" och er andra att jag naturligtvis hade föredragit att JAG blivit nominerad, inkvoterad, genussärbehandlad, osv. Jag menar, jag är ju betydligt mer underkvalificerad än någon av de där. Dessutom har jag snyggare bröst. Än Bildt. 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.