Måndag morgon

Det är måndag morgon, jag har just vinkat av flickorna och deras pappa, kokat kaffe och satt mig framför datorn. Lugnet som infinner sig är så nära en religiös upplevelse som en människa har rätt att kräva. 

Veckan inleds på samma sätt som förra veckan inleddes. Åtminstone i ett avseende. Jag är nämligen fortfarande snordöv. Det är det enda molnet på min annars perfekta livshimmel. Om någon timme ska jag ringa mitt traditionsenliga samtal (varje måndag morgon) till den franska doktorn för att höra om han inte kan göra något åt detta. Ta bort öronen, höja volymen på omvärlden eller nåt. 

I veckan ska jag försöka skriva något om män. PB Lover (länk i bloggrollen) ville det och det är naturligtvis en alldeles utmärkt idé. Men eftersom jag är döv hör jag inte längre alla dumheter som min man häver ur sig, något som annars hade varit en alldeles utmärkt ingång till en liten fundering om detta det första könet, Guds avbild osv. Alltså måste jag först prata med farbror doktorn. En av de viktigaste männen i mitt liv för närvarande. By-the-way samma doktor som sist jag pratade med honom gav mig rådet att snyta mig. Det kostade 60 EURO. Nu hade jag tänkt mig ett mer sofistikerat råd. Jag undrar vad han kan ta för det… 

Nu till datorn. Så tyst. Jag hör inte ens när tangenterna trycks i botten. 

Frid mina vänner. Frid vare med er. Nu kör vi. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.