Förlåt

 

Förlåt. Jag borde ha vetat bättre än att försöka inspirera er till lite tankar om vår demokrati och viktiga principiella frågor som vem och varför vissa ska ha en medfödd privilegierad uppgift utan att för den sakens skull behöva utsättas för viss granskning och insyn för att vi ska kunna försäkra oss om att den inte missköts. Naturligtvis räcker det gott och väl att räkna ut att den där lilla Hermès-väskan har kostat dig mindre än ett öre och att det finns en massa annat slöseri i statsapparaten som är långt värre och förresten så kommer du antagligen aldrig att bli prinsessa. Naturligtvis. Det är det som ska vara poängen.

Alltså. Förlåt. Jag ska försöka att aldrig mer prata om något viktigt. Vi börjar på ny kula!

Jag har lite tips till er allesammans. På Kiviks marknad, jag menar Expressen-tv, finns nu en mängd tänkvärda och viktiga klipp som säger mycket om vår samtid. Där finns klipp om Mannen med en 14 cm lång näsa, Den Jättefeta Kvinnan som mosar män för pengar, Perukkriget på Brasiliens Miss Gay, Kattungen med två huvuden och Leif GW visar sitt arbetsrum. Måste ses.

Och. Ett litet musiktips från mig och en annan rasande begåvad falsk blondin – en hälsning till alla er som inte tycker som jag.

www.youtube.com/watch

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.