Posener förhörd i Bryssel

Det där inlägget om män bara skjuts på framtiden. Jag är fortfarande döv och tycker sålunda att min man är klok och vänlig och eftersom han är min musa när det gäller att skriva om hopplösa män så kommer jag inte på något att säga. Men jag ska till doktorn i dag igen och han är en riktigt jubelidiot, så det kanske dyker upp något där. 

Posener har förhörts i Bryssel. Vad är det med folk? Pappa flyttar från Knutby och typ veckan efter börjar hans gamla grannar ha ihjäl varandra i Jesu namn. Jag flyttar från Bryssel och vips dyker en av mina manliga litterära musor upp i Bryssel. I Bryssel? Skulle inte han ligga på en Karibisk paradisö och dricka Malibu med kvinnor i bastkjol? Eller har han hjälpt till under svenska presidentskapet med att förskingra skattemedel? 

Stoffe? Vad kan du berätta om detta? 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.