Mitt pris

 Så här skriver Sissi i en kommentar till förra inlägget:

 
“Vet du, har skrivit komplimanger till dig förut, men här kommer en till. Uppvuxen med viss brist på positiva kvinnliga förebilder i mitt liv. Numera har jag flera, men du en rätt härligt krass, humoristisk och rätt grundad sådan. Har såklart många fina vänner, men min bloggläsningsfäblesse har gjort att dina inlägg bidrar med andra perspektiv, du är liksom rätt skarp och vågar vara obekväm, fast särdeles human. Är du lika ärlig och "krass" privat med? Hur tar omgivningen det isf? Oavsett, i min bok är du kung! Så, nu ska jag njuta min barn- och sambolediga natt, och somna gott och sen vakna av mig själv… Ha det fint!”
 
Nu tycker jag ni kan läsa vad Sissi skriver en gång till. Det har jag gjort. Lika många gånger som jag har läst det behöver ni inte göra, ni har säkert viktigare saker att göra. Eller tja, kanske inte viktigare, men annat. 
 
Snart ska jag svara. Men först ska jag bara njuta en stund. 
Sissi. Klok kvinna. Hon har människokännedom. Humor. Och god smak. 

Nu ska jag läsa hennes kommentar igen. 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.