Livspussel, egentid och närodlad andlighet

 Jag ser att Mymlan har Livspusslet som veckans bloggtema. Inget ont om Mymlan, men Livspusslet intar förstaplatsen på min lista över vår generations fånigaste ord. Vad är det för fel på att kalla det vi gör med våra barn, våra arbeten och våra familjer och vänner för Livet, kort och gott? Va? Nä-nä! Livspussel ska det vara minsann. Andraplatsen på listan Fåniga Ord intas av ordet Egentid. Och tredjeplatsen, tja, det varierar, men Andlighet är en av favoriterna. Närodlad gillar jag också. 

Varför har ni förresten slutat kommentera? Är det för att ni inte har någon Egentid så här i december? Fullt upp med Livspusslet? Ack, ja. Jag minns hur det var. Men, stanna upp, kära vänner, känn efter, leta rätt på er… Andlighet… Ät något Närodlat. Eller Kravmärkt. 

Kommentera nu. Snälla. Jag är uttråkad. Vilka ord tycker ni är fåniga? 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.