Om jag vore alfahanne…

Jag kan faktiskt inte låta bli att kommentera "Stoffes" teori i kommentarerna till inlägget Författargräl… om att vore jag en man skulle jag ha en könsutrustning i storleksordningen termos.

En gång hade jag en pojkvän ekiperad med vad som snarast skulle kunna liknas vid en fingerborg. "I would rather tickle my girlfriend than stab her to death" brukade han säga. Han var oss emellan inte så bra på att kittlas, men tanken var i alla fall god. Och med den logiken skulle alltså en ytterst välutrustad man vara självupptagen och lat eftersom han tycker att det räcker med att vara stor.

Möjligen stämmer den fördomen. Och gör den det kanske jag faktiskt är motsvarigheten till en man utrustad som en häst. Mr Big, liksom. Jag är i alla fall både lat och självupptagen. Men jag väljer ändå att ta termosliknelsen som en komplimang. För en sak vet vi ju allesammans: det är klart att storleken spelar roll. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.