Snö och drömmar

 Snön ligger faktiskt vit över taken här i Florens. Om tomten är vaken vet jag inte, jag vill bara sova, låg uppe halva natten med femte säsongen av Soprano. 

I natt har jag drömt nya drömmar. Jag och Tony Soprano var på restaurang. Han var på dåligt humör, skickade ut vinet, det var för kallt, för varmt. Pastan var inte al dente och han tittade mig inte i ögonen. Han var svullen i ansiktet, aggressiv, tog inte i mig. Sen åkte han därifrån, kastade pengar på bordet och lämnade mig ensam kvar. Jag vaknade svettig, med huvudvärk. 

Jag tror att den här drömmen går att tolka på olika sätt. Jag känner mig betraktad, jag skall snart dömas, kritiseras och det får mig att må dåligt. Tony – symbolen för den far jag alltid söker bekräftelse ifrån – känns frånvarande även när han är närvarande, jag förstår inte vad jag har gjort för fel, han lämnar mig ändå. 

Eller så vill jag helt enkelt ligga med Tony. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.