Fortfarande tekniska problem

<p> Bloggen har fortfarande tekniska problem. Och skriva listor över decenniets bästa och sämsta blir svårt när man inte kan göra nytt stycke utan att det blir !&"=(#?/€#="</p> <p>("#(#"&/#?!!"€(/&%€#"!"#€%&IOPÅ^</p> <p> av det hela… Men egentligen kanske det inte gör något. Mitt 00-tal är årtiondet då jag uppfyllde alla mina drömmar. Det kanske till och med är en fin symbol för tio år som resulterade i ett rosa töcken: tre döttrar, en avbruten karriär och minst två andra påbörjade. På ett större plan tycker jag att det var ett dystert årtionde, präglat av en gryende främlingsfobi som närmast liknar förra seklets tjugotal. Men jag önskar er gott nytt år, när semestrarna är avklarade kanske bloggen lagas, då återkommer jag med nya meningslösheter. Varma hälsningar!</p>

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.