Nystart?

Nu ska de tekniska problemen vara lösta och även bloggen kan ta sig in i ett nytt årtionde. <br />
<br />
Hurra?<br />
<br />
Julen här i Florens var fin, vi gick på Mozart-konsert och på midnattsmässa och har också hunnit med ett antal restauranger och några outhärdliga nöjespalats för barn. Christophe och jag har tagit oss från Sopranoboxen till Shields-boxen via Mad Men och saknar fortfarande Tony. Madonna… vilken man… <br />
<br />
I morgon är det Befana, den italienska högtid då barnen får en strumpa proppfull med godis (eller kol om de har varit elaka) vid den öppna spisen. Varför just italienarna känner att de behöver en ursäkt för att ge barnen mer choklad är inte riktigt klarlagt, med tanke på att choklad verkar vara grundstenen i varje italienskt barns kostcirkel, men jag ska inte vara sån, även Kinder måste göra vad de kan för att överleva i dessa kristider. <br />
<br />
Min julklapp till mig själv från Bokus har försvunnit in i Dantes Purgatorio, jag menar det italienska postväsendet och även om ni nu kan konstatera att jag har mycket att berätta, så är det egentligen bara en sak som känns riktigt, riktigt, viktigt:<br />
<br />
NÄR ska det här JÄVLA jullovet egentligen ta slut? 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.