Hick?

<div>Ja, som några av er kunde konstatera så var bloggen inte helt fix och färdig. Det mesta ska vara ordnat nu, även om jag fortfarande inte kan edit-a i mina inlägg och inte heller ladda upp fotografier (ni vet, av typen Dagens Outfit, som jag är så bra på). Här hemma i Florens har tekniken däremot tagit ett gigantiskt steg framåt. Vi har fått bredband installerat. Det tog bara ett halvår. </div>
<div> </div>
<div>I ett av alla fantastiska avsnitt av min favoritserie Sopranos så plågas hans psykiater av ett moraliskt dilemma: ska hon låta Tony få veta att hon har blivit våldtagen, så att Tony kan ta hand om det, på sitt speciella Tony-vis? Hon bestämmer sig för att hon inte ska göra det. Våldtäktsmannen går då naturligtvis fri, men hennes samvete är rent. Det är en sedelärande historia: även om inte samhällets brottsbekämpning fungerar så måste vi förlita oss på den annars överlämnar vi oss till Kaos. </div>
<div> </div>
<div>Jag är jurist och har funderat på det här. Jag vet att jag skulle gjort precis likadant. </div>
<div> </div>
<div>Vad gäller Europeisk post- och televäsende däremot skulle jag GLADELIGEN låta Tony ingripa. Med alla sina fantastiska övertalningsmetoder. I Kampen mot den offentliga Telefonkön och serviceinstitut som arbetar efter devisen "Vi kommer och installerar er nya tjänst någon gång mellan den 1 januari och den 15 mars. På förmiddagen" står vi nämligen helt maktlösa.</div>
<div> </div>
<div>Eller, som teleinstallatören sa första gången han kom hem till oss: "Jag ska bara hämta en reservdel i bilen, jag är strax tillbaka." En vecka senare hade han fortfarande inte dykt upp, men vi fick ett samtal, det var någon anonym människa som berättade att vi hade fått en ny tid. Om två månader. </div>
<div> </div>
<strong>AIUTO MADONNA …</strong>

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.