Lördagsbestyr

Flow eller inte flow, sånt tar inte snoriga och helglediga barn hänsyn till. Jag mutade mellandottern (5 EUR kostade det mig) att följa med mig ut på stan och gå på rean. Hon köpte klistermärken och jag lyckades fynda tre par skor för vad en sula på en Louboutin-pjucka kostar. Så om det hade fungerat för självaste bloggförfattaren att ladda upp bilder på självaste bloggen då hade ni fått se "vilka raringar som fick följa med mig hem". Nåja, sålunda inget ont som inte för något gott med sig. För jag ska väl inte alldeles plötsligen börja visa mina skor i bloggen, inte efter all denna tid som jag har lagt ner för att verka seriös. 

Bra så. 

Jag hade planerat and till middag (alltså "and-kvack-kvack") med god sås, sallad och ugnstekt potatis, men så påminde Christophe mig om att han skulle äta middag med halva universitet (dvs ragga 25-åriga studentskor som behöver hans hjälp för att bli godkända). Han studsade ut härifrån och påstod att han skulle vara hemma om ett par timmar. Jo, jo. Inte ens min man talar alltid sanning. 

Var någonstans var jag? Just det. Middag?

Jag och fransyskorna har precis ätit pannkakor med smör, socker och citron. Mycket gott. Kan rekommenderas. Mellandottern åt sig mätt på salami. 

Nu lägger de pussel, ett sånt där stort med 1000 bitar eller nåt. Den umgängesformen förstår till och med en socialt handikappad morsa som jag mig på. Jag ska gå dit och hjälpa till. 

Pannkakor, pussel och nya skor.

Bra lördag. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.