svt play

Jag satt och glodde lite på svt.play i helgen, ljuva gåva till utlandssvensken. Bland annat tittade jag på Skavlan. Och se, vem satt där om inte Jennifer Anistons ex. Ja, inte hennes Ex-Brad, men den där rocksnubben. 

Det talas mycket om vilken duktig intervjuare Skavlan är. Jag kan inte annat än hålla med. För det känns verkligen som om man får en liten inblick i hur de där människorna som han intervjuar verkligen är. På gott och ont. Och den där John Mayer, jag kan inte sluta tänka på honom. Först verkade han riktigt småkul för att vara Superstar. Men Gynning klev in på scen och då var han tvungen att flirta på något bakvänt, oartigt vis. Det kryper fortfarande i hela kroppen på mig när jag tänker på det. Och han blev lite stressad, började verka korkad efter att ha verkat precis tvärtom en stund. Mot slutet kom en miljöexpert in på scen och då såg Mayer ut som om någon hade sugit ur hjärnan på honom med sugrör. Han spelade helt enkelt ut hela sitt känsloregister, från a till b, som Dorothy Parker skulle ha sagt. 

Sedan sjöng han en kul sång om droger och precis innan studioljusen slocknade såg han ut som en liten, liten pojke. Fascinerande. Mycket fascinerande. 

Mer har jag inte att säga i dag. Jo. Jag läste Sundströms krönika i Aftonbladet om övervakning, den var bra. Och nu är det enda jag kan tänka på är varför ingen FORTFARANDE (såvitt jag vet) har skrivit något om att en viss vacker svenska påstås ha misshandlat sin otrogne man med ett sportinstrument. Det är väl i och för sig bra, eftersom man ska inte spekulera i sånt som inte är bevisat. Men ändå. Ingen har påpekat att det faktiskt (i den händelse någon skulle göra så) är olagligt till skillnad mot det mannen gjorde. Jag vet inte, men byt kön på de där två, då hade nog tongångarna varit andra… Vi pratar inte om det där specifika fallet, okej, det är onödigt. Men, hypotetiskt? Det är väl ingen som tycker att det är "rätt åt" en otrogen kvinna att hon blir slagen av sin man? Eller? Varför skulle det då vara bra att en kvinna misshandlar sin man för att han har råkat ramla med snoppen före in i någon annans framstjärt. Om det nu inte skulle råka vara Christophe förstås. Då ska han döden dö och allt det där. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.