Oj, vad det händer grejor

Nu har jag duschat (vattnet var lagom varmt) och vilat och druckit kaffe (det var gott, men liksom inte optimalt delikat). 

Jag har också surfat lite och uppdaterat mig. Det visar sig att Paperback lover inte bara har givit mig bloggpris utan också utnämnt Dubbla slag till en av de bästa böckerna hon läste 2009 (ska det väl vara?).

Man tackar. 

PB Lover har också flyttat till Angers (där har jag bott) och kommit med en hel massa förslag i kommentarerna på vilken genre min nya bok tillhör. Forecast Fiction (med tanke på snö-ovädret) är en favorit. Men, PB, det måste vara på svenska. Annars blir det liksom lite lame, som vi säger här på kontinenten. 

PS. Jag berättade för agenten om snön. Han envisas med att vilja LÄSA boken först, innan han kan lova att jag kommer att sälja som Stieg. Jisses, vad folk ställer krav. Jag tycker det är så bra så här: jag är den enda som har läst och romanen är sålunda än så länge ett obestridligt mästerverk. 

mapOfAngers.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.