Bäst på svt.play

Bäst på svt.play just nu (i väntan på Babel, när börjar egentligen Babel?) måste vara Landet brunsås. 

Äntligen ett program som får mig att förstå att det faktum att jag lägger timmar, dagligen, på att inhandla, laga och äta mat INTE är ett tecken på att jag har en matstörning. Det är nämligen STATUS att göra det. Det går till och med att sätta min självmedicinering i ett historiskt sammanhang. Och illustrera det med klipp från svt:s underbara arkiv. 

Dessutom är Landet brunsås roligt. Till och med eftertexterna skrattar jag åt. Ett produktionsbolag som heter Brommamamman, jag menar… kul… kul! 

Som min äldsta frågade häromdagen:

"Varför är det FÖRBJUDET att äta Nutella i Sverige?"

Hon är bara nio år, hon kan ju inte förstå att det är bara i Bromma som det verkligen är helt och hållet förbjudet.

PS. I kväll ska jag be Christophe att sätta en surdeg.  

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.