Fredagsmyyyyys

 …. jag har bara lagat mat i en timme i dag. Kalv, sallad, lite snittar, tilltugg, fruktsallad till efterrätt, rena snabbmaten. Snittet för medelsvensken är en kvart per dag (det klarar min man av redan till frukosten då han sedan ett par veckor tillbaka tillagar FATTIGA RIDDARE, eller pain perdu, som vi säger härhemma) och jag är alltså så FIIIIIIIIIIIN som bara en utlandssvensk med hemklämd salsiccia om hörnet kan vara…. 

Nåja. 

Fredagsmyyyyyyyys…. Nu är det….. fredagsmyyyyyys!

I helgen är det dags för andra delfinalen i melodifestivalen och om jag hade behövt glo på skiten hade jag tyckt att det var för VÄL att man slipper Dolph och hans påor som på allvar gav mig ett sådant obehagsknotter av den oöverträffade milda grad att jag trodde att jag skulle behöva emigrera när jag förra helgen befann mig i Sverige och sålunda glodde på eländet. 

Jag läser i tidningar att det har utbrutit DOLPH-feber i Sverige och jag vet inte jag, men det måste vara någon form av åttiotalistironi som är så förfinad att den går mig helt förbi, för oss emellan… DOLPH var USEL (jag använder ordet "usel" här). Han underträffades bara av sina kollegor co-presentatörer och de ännu uslare tävlingsbidragen. Jisses. 

Det är tur att jag redan HAR emigrerat. 

Jag bara undrar (och det har jag gjort förut):

VAR ÄR CAROLA?!

Dessutom, som om inte allt detta vore nog, så är det halloween, jag menar, alla hjärtans dag i helgen.

KÄRLEKENS högtid, jovisst, tjena. Hur jag tänkte fira det? Med att lyssna på Främling och be min man att sätta på mig. Det brukar gå fort, borde vara avklarat långt innan tonartshöjningen, ni vet, den där "kan du förklaaaaara… det för mig.. sen blir vår kärlek aldrig främmande…. igääääääään… " eller kanske, eftersom det nu ändå är både fest och helg, "låt mig få kooooomma, låt mig få vara… nära DIIIHIIIG!"

Trevlig helg, kära vänner.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.