Sisyfos och svårigheten med en riktig modeblogg

Söndag. Sminkar mig för andra dagen i rad, i går var jag ute på restaurang med min man, hade till och med underlagskräm! Gick visserligen och la mig utan att sminka av mig först, men såg inte alls lika läcker ut i morse. Var tvungen att börja om alltsammans. Jisses, vilket arbete. Som den där idioten som envisades med att rulla upp en sten för en backe, släppa ner den igen och börja om från början. Sminka, sminka av, sminka om, sminka av…

Vi ska på brunch och värdinnan är så fasansfullt snygg att jag har ägnat hela morgonen åt att försöka hitta något att ha på mig (avslappnad snyggt, ni vet en sån där look som säger "jag tog första bästa, men ser ändå så här läcker ut")… Det enda jag känner mig riktigt säker på är mina nya stövletter från Prada. Jajamensan, sexton meter höga klackar är som mockasiner för italienskorna. Very avslappnat indeed. 

Nu åker vi. Dagens outfit: Jeans RL, skjorta Donna Karen, underkläder Woolford, kavaj HOBBS och stövletter Prada. 

(Mental note to self: sitt ner så mycket som möjligt, försök inte GÅ i de nya skorna, du vet hur det kommer att se ut.)

 sisyphus-by-franz-von-stuck.jpgsisyphus-by-franz-von-stuck.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.