Mer om skor, sex och kalla fötter

Jag känner att jag inte kan släppa skorna riktigt ännu. Jag menar, jag kunde VERKLIGEN inte gå i dem. Så vad ska jag göra nu? Vanligtvis är jag riktigt duktig på att trippa runt i högklackat, men de här små rackarna (som vi säger i modebloggsbranchen) är åtminstone en halvmeter för höga. Ni vet, så höga att foten liksom ser ut som Askungens styvsystrars fötter gör när de pressar ner sina 46:or i Askungens (alldeles lagom höga) 36:or, trots att de är en storlek för stora.

Vad ska jag göra med dem? Hade min man varit en alldeles vanlig man hade jag åtminstone kunnat ha på mig dem i sängen, men han tänder liksom inte på sånt.

Han blev kär i mig för att jag har raggsockor i sängen och alltid kommer i tid. Varken mer eller mindre. Det blir kanske så när man är van vid små fransyskor iklädda spetsunderställ som fortfarande sminkar sig en och en halv timme efter att man skulle ha träffats för att gå på bio/äta middag/köpa baguette/slita av spetsen. 

Att ge dem till barnen för att klä ut sig med? Nja, det är kanske ändå de dyraste skor jag äger… 

Jag får fundera en stund. Under tiden: kaffe, redigering. 

prada.png

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.