Dagens I-landsproblem

I morse vaknade jag första gången vid 4-bläcket när 3-åringen kom in och berättade att "någon" hade kissat i hennes säng. Det är inte klokt vilka friheter italienarna tar sig, herregud, någon måtta får det väl ändå vara. Andra gången jag vaknade var strax före åtta (vi går upp då, möjligen det allra bästa med vår italienvistelse) av att Christophe stod i köket och sjöng O Sole Mio medan han stekte fattiga riddare. 

Nu har två spöken och en vampyr gått iväg med den sjungande fransmannen för att fira carnaval i skolan och jag sitter framför datorn och försöker laga min IPHONE.

MIN TELEFON GICK NÄMLIGEN SÖNDER I GÅR OCH JAG HÅLLER PÅ ATT BLI FULLKOMLIGT GALEN HUR ÄR DET MENINGEN ATT EN MÄNNISKA SKA KUNNA SKAPA I DETTA KAOS VAD SKA JAG TA MIG TILL…

Så vi får höras lite senare, jag måste bara ladda ner lite olagliga program och hacka in på min egen telefon… EFTERSOM DE DÄR JÄVLA APPLENISSARNA INTE BEGRIPER ATT DET INTE GÅR ATT SKAFFA SIG ETT FAST ABONNEMANG FÖR IPHONE ENLIGT REGLERNA I DETTA FÖRBANNADE LAND OM MAN INTE HAR LEGAT MED BERLUSCONI (eller tänker bo här minst två år) OCH VAD ÄR DET DÅ MENINGEN ATT MAN SKA GÖRA MED DEN IPHONE MAN REDAN HAR???

Djupa andetag, räkna till tio…. en gång till…  

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.