Dagens länk

Min författarkollega på Pirat Kristina Ohlsson har också tagit ledigt för att skriva den typ nittonde delen i sin deckarserie som började med Askungar (som kom ut i höstas). Hon bloggar sedan i går. 

Hon är inte bara hemlig agent utan hon har också klippt lugg och nu måste jag genast sluta, för det blir så utomordentligt uppenbart att jag är avundsjuk på att hon bara behöver ta ledigt sex veckor för att skriva en hel roman som redan innan hon har skrivit den är såld till nitton länder och jag behöver minsann ETT HELT ÅR OCH MÅSTE FLYTTA TILL ITALIEN DÄR INGENTING FUNGERAR OCH MAN ÄR TVUNGEN ATT GÖRA OLAGLIGA GREJOR FÖR ATT KUNNA FÅ EN ENKEL TELEFON ATT FUNGERA SOM DEN SKA. 

I dag tänkte jag skicka mitt manus till min förläggare. 

Hörs det att jag är lite… vad ska vi kalla det för? Spänd? 

Kristina.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.