Högt och lågt och dagens Youtubeklipp

Jag noterar med viss tillfredställelse att inte en enda av mina åtta läsare har något bantningstips, jag har därför med gott samvete ätit mina fattiga riddare till frukost och mår nu lite lätt illa.

Men i dag är i alla fall den första dagen på resten av mitt liv, det får jag inte glömma. Jag använder den till att läsa Da Costa-domen på nätet (den senaste). Om ni vill uppdatera er på vår tids största rättsskandal kan ni titta här. Domen kan ni hitta på Dagens juridik (se bloggrollen). 

I natt när jag inte kunde somna läste jag den utrikespolitiska deklarationen, med vilken Carl Bildt bryter den tysta diplomatin kring Dawit Isak.

Snart ska jag packa, i morgon åker vi till alperna. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.