Tekniska problem och kulturella huvudjägare

Bloggen har (som möjligen den uppmärksamme läsaren redan har märkt) drabbats av tekniska problem, det går inte att ladda upp bilder. Ni får därför vänta en stund på att beundra mitt konstnärliga packningsinferno. 

Jag är även av andra skäl lite ostadig i dag, läser om Expressens kulturchef Wiman som ska ta över DN:s kultursidor och jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till detta omskakande besked…

…betyder det här att jag måste börja STÅ FÖR att jag läser DN:s kultursidor och – kanske ännu allvarligare – VAD ska nu hända med DN:s enastående och branchledande mallighet? Om inte DN Kultur vidhåller den, vad i kultursverige ska jag avsky då?  

Det hela känns tomt.

Jag menar, att fortsätta tjata om den där solbrända skåningen (ni vet han i Stjärnorna på slottet) är så 2008… Och han med de färgglada kavajerna som ger ut skivor som inte går att lyssna på… tja? Kanske han… Eller nån poet i Let’s Dance. Faktum är att jag, tidigt 90-tal, blev tagen på brösten av en skådis som dansar i årets upplaga, tänk va? Vad aktuell man är. Men nu kommer jag ju ifrån ämnet. Vad ska hända med DN Kultur? Ingenting kanske? Wiman kanske helt enkelt blir mallig? Och då kan jag snacka skit om honom. Suck. Han som verkar så kul. 

Den som lever får se. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.