Första dagen

 … av sex dagar precis på gränsen mellan Italien och Frankrike är snart över. Det blev en halvdag svettig åkning innan det blev dags att åka och hämta 3-åringen som nästan grät sönder sig när "dagisfröknarna" försökte få henne att sova middag. 

Nu tänker jag lite på det här med läsplattor. Jag menar, visst finns det en viss lockelse i att slippa släpa med sig kilovis med inbundna papper så snart man åker på semester, men ändå… hur gör man om man ramlar i någon svart puckel och sätter sig på svanskotan (och därmed också på bakfickan där man har lagt dagens läsning)? Klarar verkligen tekniken att handskas med ett så aktivt 40-årsliv som mitt? Vattenmärkning i all ära, men hur gör man när man vill lägga sig i badet och läsa? 

Nä, tacka vet jag pocket. Tål både snö, varma bad och vurpor. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.