Hur man vet att man behöver en ny kappa

Våren är här. I går var det inte riktigt säkert, då trodde vi att det skulle snöa, men i dag är det tvärvår. Blåa och vita blommor, jag inte vet vad de heter, maskrosor och mer hundbajs än någonsin. 

Vi ska snart gå ut, men dricker en kopp kaffe först.

De äldsta fransyskorna leker "pax för den när mamma dör". Den äldsta koncentrerar sig först på mitt smyckeskrin. Jag vågar inte berätta att Glitter inte säljer några halsband som går att panta. Den mellersta som redan paxat sin pappas bankkonto har krupit in i min garderob. Färdigpaxad kommer nioåringen snart efter. 

Jag hör hur de går igenom klänningar och skor ("pax för dom när mamma dör… pax för dom när mamma dör… " Mina fina skor, mmm… det blir mycket paxande). Så kommer de till min vårkappa. Tänk så dyr den var när jag köpte den. Vilket vackert foder den hade innan jag envisades med att ha den under min första och andra graviditet. Och så otroligt snygg. Vilken passform. När jag köpte den alltså. Då passade den ju. 

"Du kan ta den…" säger sjuåringen till slut. "… när mamma dör."

"hmm…." säger nioåringen fundersamt. "Jag tror nog att hon får ta med sig den där."

tommy-hilfiger-spring-summer-2010-11.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.