Baksidestext

 Min kollega Kristina Olsson frågar i kommentarerna (för att jag tror att det är hon), om jag är klar med min baksidestext. Det är naturligtvis hon, men med tanke på att hennes uppföljare till den internationella succén Askungar kommer hela TVÅ veckor innan min vaddetnuärförnåtjaghatargenrebestämningarkan- intebaraallaköpaminromanändå så känner jag mig Inte Alls Stressad. 

Jag har inte skrivit någon baksidestext. Jag koncentrerar mig i stället på att skriva om själva innehållet MELLAN pärmarna. Jag är på sidan 65. 

PS. Ett försenat Grattis på födelsedagen Kristina Unga Kollega Med Hela Världen För Sina Fötter Och Hela Livet Framför Sig. Själv tror jag att jag behöver läsglasögon. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.