Älgöron

 Ni efterlyser fotografier på min terrass, eller ja, egentligen inte på terrassen utan på självaste underkläderna som jag påstår att jag solar i. Åsa2 säger att hon kan se älgöron på tork från sin norrländska terrass, Åsa H tror att jag har franskitalienska spetsar. 

Jo, jag har faktiskt franskitalienska underkläder. För att hålla uppe mina trotjänare och segslitna tuttar (inte alls helt olika älgöron faktiskt!). Men nej, en sådan blogg ska vi icke bli, mina underkläder får enbart min familj och våra grannar …. hrm… njuta av: de amerikanska utbytesstudenterna strax bredvid och nunnorna mitt över. Privat så det förslår. Amerikanerna rodnar så fort jag visar mig, med eller utan kläder och nunnorna ser mig aldrig i ögonen. 

Vilket för mig till dagens mest intellektuella spaning: VARFÖR går det inte att hitta en bikiniöverdel som har samma passform och stöd som en riktigt bra behå? För oss med älgöron i size plus. Jag är övertygad om att Stoffe hade kunnat svara på den frågan. 

klynnBra.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.