Jag vet att det är Babel

 Jag vet att det är Babel i kväll. Men jag har tyvärr inte tid. I morgon ska jag hålla föredrag om ABBA, jag menar Sverige i fransyskornas skola och bjuda 180 elever på IKEAS köttbullar (jag tycker nog att IKEA skulle börja fundera på att sponsra mig). Jag väljer musik till mitt bildspel. 

Åh. Herregud. Vad. Bra. De. Är. 

Det finns faktiskt inget bättre. 

De var mina allra första idoler. Jag var sju år och köpte lp-skivor via någon konstig skivklubb, tapetserade mina väggar med spegelvända B-n och fotografier på A-na. Sedan gick jag igenom några år med mycket pretto musik. Och nu är jag tillbaka där igen. Där allt började. 

Absolut
Bäst
Bara
ABBA

abba.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.