Att prata

Jag talade med PR-Jenny på Pirat i går. Hon ville veta lite om vad jag är beredd att göra och inte göra inför lanseringen av nya romanen. 
 
Det där tycker jag är lite vanskligt. 
 
Jag har nämligen lite svårt för poeter som basunerar ut att Detta Gör Jag Icke för att sedan ett år senare ställa upp i Let’s Dance eftersom det är så bra för ryggen att motionera. 
 
Så jag förklarade för Jenny att jag Gör Vadsomhelst. Gränsen går vid topless, eftersom jag har väldigt snygga bröst med behå och… inte så väldigt snygga bröst utan behå. 
 
Att vara Beredd Att Sälja Sig Själv är dock inte hela lösningen. Det gäller att vara Intressant också. Någon måste vilja Köpa. Att hitta en Vinkel. Av typen: jag tar av mig behån för att det är bra för kvinnosaken att visa att även en trebarnsmamma kan ha snygga bröst. 
 
Så vad ska då vara min vinkel? 
 
Jag flyttade till Toskana för att umgås med familjen – nu vill jag bara skiljas!
 
(inte helt sant, men vad gör man inte för Konsten?)
 
Jag hittade mig själv – gick ner femton kilo!
 
(verkligen inte helt sant, har inte gått ner ett gram och vet fortfarande inte vem jag är, måste förresten snart sluta prata med er, jag har ett gym att gå till)
 
Eller? Kanske inte…
 
Vad tycker ni? 
 

Ni tycker att det ska ha med boken att göra? Vad handlar den om? Finns det några uppslag där? Hmm… Det kanske vore något… Intressant idé. Nyskapande på någe vis. Konstnärligt. Lite svårsålt bara, det är det enda problemet. Väldans få människor är på allvar intresserad av att läsa romaner, betydligt fler gillar att läsa om folk som har gått ner i vikt.  Så: gotta dash, folks, jag ska till gymmet!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.