Och apropå fängelse

 … så är den här filmen det bästa jag har sett på denna sidan nyåret. Ja, förresten. På denna sidan sekelskiftet. Det var snart fem dagar sedan vi såg den min man och jag, och jag kan fortfarande knappt sova på nätterna. Känslomässigt klubbad. Tagen. Den är så bra att det är på allvar svårt att föreställa sig något bättre. Feel-bad när det är som allra mest genialiskt.

Men det har sina sidoeffekter. Familjen och vännerna är allt mindre roade av min korta stubin och dåliga morgonhumör. Jag försöker tänka på annat. Jag menar, Pretty woman är också en bra film. Och apropå det. En fråga. När har egentligen Sex and the City II premiär? Och är jag den enda som tycker att Mr Big är rent motbjudande? Tacka vet jag den där juden Harry Goldenblatt som Charlotte får ihop det med. HAN är sexig.

handler.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.