Fånerier

Det är klart att jag vet att jag är fånig. Men det är jag åtminstone bra på.

I dag är jag ledig. Gör därmed annat jag är bra på: tvätta, hänga tvätt, vika tvätt, städa. Och förbereder helgens stora party: pyjamasparty med sex tjejer.

De ska få hemgjorda hamburgare med pommes frites, popcorn och jordgubbar. Godispåsar, filmtajm och lingonsaft. Mina barn är alldeles till sig, mamma har till och med köpt ketchup. 

Och apropå ketchup har jag hittat en ny favorit. Ketchupmammans blogg. Hon är alldeles märkligt rolig. Verkar begåvad. Hon skrev för några dagar sedan om ålderskris, prestationsångest, att ingen svimmar när hon går ner i spagat. Jag kan faktiskt fortfarande gå ner i spagat. När jag var liten brukade vänner till mamma och pappa säga att jag var en sån där unge som spelade huvudrollen i alla skolpjäser och om jag mot förmodan inte var med i ett nummer då gick jag helt sonika längst fram och ställde mig i spagat. 

Jag gör det fortfarande. Symboliskt för det mesta, på en tjejmiddag häromåret gjorde jag det rent bokstavligen. Gick ner i spagat alltså. 

Bildbevis kanske? Vi får se vad det blir för lajvunderhållning på pyjamaspartyt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.