Demoner, lansering och fjäder i hatten

 Jag har en bloggläsare som blir romandebutant i juni. Blir det någon litterär sensation på bokmässan i år, någon som säljer 150 000 ex på ett par veckor, så är det nog hon. Hon debuterar med en gastkramande roman, fylld med adverb och politiskt inkorrekta samlag. Recension tänkte jag skriva till släppet. 

Hennes förlag har redan börjat lansera den. 

"Får jag länka till din promo-film?" frågade jag författarinnan. Hon svarade:

"Den är vidrig. Hemsk. Gräslig. Mina barn skrek när de såg den. Jag får vallningar varje gång jag tänker på den. Min man var bara tyst och gick. Jag HATAR den. HATAR HATAR HATAR. Men ja, du får länka. Man ska utmana sina demoner."

Har jag sagt att hon är väldigt rolig? 

Se filmen här.

_verenskommelser.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.