Piove ancora

Är det inte meningen att solen ska skina i Paradiset? Nu är vi inne på andra veckan spöregn och jag vet inte, men galonbyxor passar bättre i Sverige. Och i Bryssel har jag både hus och jobb. Ska det regna på det här viset är jag hellre hemma. 

Det var så välplanerat alltsammans. Först: roman. Sedan: lättare redigering och vårvarma vindar i håret medan jag cyklar till gymmet för att bli smal och snygg i tid för bokmässan (beachen känns helt oviktig, Christophe vet som bekant hur jag ser ut). 

Jag tror jag måste lägga in en protest. 

Berluscoooooooooooooooooni! LÄGG AV! Om inte solen skiner i ditt land kommer folk bli lika deppiga som i norr, börja klaga, äta snabbmat, sluta bry sig om sex, slänga tv-n i väggen och märka vilken arkefjant du är. De kommer till och med att begripa att din solbränna är fake, eftersom ingen kan bli brun med det här eviga regnandet. 

Revolutionen närmar sig. 

Vänta…

Jag blev riktigt uppiggad. Kanske ska jag gå ut och hoppa i några regnpölar. Nu ska han bort, nu ska han BORT, nu ska han BORTBORTBORT. 

peanuts.gif

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.