Svar, del 3

 (Jag tycker det här var en strålande idé, jag har material till en veckas bloggande. Synd bara att jag måste ta alla på samma dag för att redan i morgon kunna säga vad jag tycker i Förbjud Rökning Utomhus-frågan och berätta för er hur många timmar denna vecka som jag inte har några gäster…)

Simona säger: 
Aha! Nya bloggläsare! 

Jag undrar vad som är svårast med att skriva bok nr 2. 
Jag kommer nog på fler frågor, men jag måste äta, jag menar jobba.
 
Hej Simona. Att prata med någon som håller på att skriva tvåan om hur det var att skriva tvåan är som att berätta om skräckförlossningar så fort man ser en höggravid kvinna.  Jag säger som jag brukar säga till omföderskor:

"Det gör inte alls ont. Vägen är liksom redan plogad. Och jag tycker att det är så mycket lättare med två barn än ett. "

 

whahahahahahahahhahahahhahahhahahhaa!

cartoon.jpg
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.