Pausfågel

Jag ska snart svara på de sista frågorna. Först ska jag bara … ja, det är ointressant egentligen, det har med dagens dusch, kaffe och outfit att göra. 

Men. 

Jag fick ett email i går. Eftersom jag förra året med ganska stor framgång faktiskt medverkade i Röda korsets kampanj rädda mammorna, blev jag uppmanad att ställa upp i år igen. 

Jag gillar Röda korset, har alltid gjort. Dessutom tycker jag att Bengt Westerberg är det bästa som har hänt liberalerna sedan Bengt Westerberg (med undantag för Birgitta Ohlsson). Men tyvärr är det så att svenska Röda korset fortfarande har stora problem med hur de fördelar sina resurser och hur de kommunicerar med omvärlden metoderna för detta. 

Medan ledningen byts ut och RK rensar i leden så skänker jag mina pengar till amerikanska Röda korset och BRIS. Våra svenska barn behöver också hjälp. 

Mer om kampanjen Rädda mammorna kan ni hitta här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.