Vem vann?

Vem vann tävlingen om Hundpalatset? 

Hm.

Det finns faktiskt en person som svarade halvt rätt på den här frågan utan rätta svar och det är Simona. (Hon sa att jag egentligen vill ha en bebis, och det är alldeles riktigt. Var jag tvungen att välja hund eller son, skulle jag välja son. Problemet är att jag inte har det valet. Min man vill inte ha vare sig det ena eller det andra och han har fått för sig att han bestämmer sånt.) Men Simona är diskvalificerad. Det är nämligen så att med författarskapet följer det utomordentligt sympatiska att man kan be andra kollegor om signerade exemplar av deras böcker. Och får det. Det är i alla fall min erfarenhet. SÅ. Simona. Du vinner inte. Däremot kanske du får en bok, om du är beredd att släppa ifrån dig din egen. Jag kan agera ombud. 

Annars är det fullständigt rätta svaret på frågan att VINATURLIGTVISSKAHAHUNDALLAFÖRFATTAREBEHÖVERENHUNDFRÅGA BARATORGNYLINDGRENELLERKERSTINEKMANJAGVILLHAENLABRADOR ELLERENBEAGELGÅROCKSÅBRAELLERTILLOCHMEDENLITENCOLLIEELLER VARFÖRINTEENLITENCOCKERSPANIELDEÄROCKSÅSÖTAOCHBRAMEDBARN

Den första personen som svarade så (ungefär) är Petra. Så, Petra, om du skickar ett mejl till mig ska jag se till att du får ett signerat ex av Martinas bok. 

NU. 

Tillbaka till MIG. 

Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR nämligen. 

Nej. Jag är inte klar med mitt manus. Jag. Blir. Aldrig. Klar.

Och på tisdag allra senast ska jag lämna ifrån mig mitt manus för då ska bokfan brytas. Det heter så när alla de små tecknen stoppas i en pdf för att få det format som det ska ha när det blir bok. 

Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.

Men först tänkte jag äta lite middag. Fisk, ris, sallad. Vitt vin. På terrassen. Medan solen sjunker ner bakom Santa Croce. 

valpar.jpg

FOTO: rossmix.se (min faster föder upp hundar (labrador, golden och mops), det här är hennes senaste "grisvalpar" som min yngsta dotter kallar dem)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.