Post redigering

De senaste två veckorna har jag inte svarat på direkt tilltal. Sedan jag i går morse skickade iväg mitt färdiga manus har jag försökt kompensera det. Bland annat genom att fira den italienska republikens dag i en gigantissimo simhall tillsammans med mina barn, två av deras kompisar och resten av den republikanska italienska befolkningen. Min plan på att lägga mig vid utomhuspoolen och läsa Lena Sundström gick om intet eftersom det började regna. Mannen följde inte med. Han behövde egentid. 

Barnen hade roligt. Vi åt förskräckligt obehagliga pommes frites för samma pris som en menu de degustation på en trestjärnig restaurang och de förtroliga samtalen blev inte så många eftersom ljudnivån var (hur ska jag uttrycka mig?) hög.

Nu är jag hemma igen. Jag har lovat pannkakor till mellanmål. Med fanta till. 

Tänk att man skulle behöva få ett så dåligt mammasamvete av att ta sabbatsår för att umgås med familjen. 

crepe_recipe.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.