Ingen vila ingen ro

Jag vet knappt var jag ska börja. Med det viktigaste antagligen. Det blev de gråbruna i sammet (Marc by Marc Jacobs), till en vansinnigt ärtig beige klänning från H&M. Av de enkla skäl att (i) de passade bättre och (ii) de är betydligt enklare att gå i. Några fotografier togs inte. Men jag hade nätstrumpor också och orangefärgat nagellack. Jag blev osams med en mycket känd, amerikansk och jättefånig professor i comparative social science. Jag blev också bästis med en brittisk politiker och vetenskapsman som bor i Oxford. En mycket trevlig kväll, middag utomhus, i en sagoträdgård med utsikt över Florens. Jag var spik nykter. Jag är tyvärr oftast det. När det inte är bokmässa. 

Hela dagen har ägnats åt annat än bloggen. Typ, barnen, mannen, hälsan och livet. Bagateller. Nu är jag tillbaka. 

I kväll är det fest igen. Skorna får bli de blå från i går, eftersom värdinnan har förbjudit sylvassa klackar. Men klänningen? Stella Forest tror jag… 

Ah. Ljuva författarliv. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.