Det är så mycket ni inte vet

Det nästan festligaste av allt fjantigt som bloggare håller på med för att de vare sig har tid eller ork att skriva riktiga inlägg är att berätta saker de inte kan berätta.

Inlägg av typen "i dag ska jag träffa någon och berätta om något som jag inte kan berätta, i alla fall inte just nu". 

Sådana inlägg har inte bara ett, men två, syften. Det ena är alltså att skriva ett inlägg de egentligen inte orkar skriva och det andra är att visa hur osannolikt viktiga de är. 

Jag tycker att vi på den senare tiden har pratat alldeles för lite om hur viktig jag är. 

Därför kan jag i dag berätta att jag i dag ska berätta för en tidning som jag inte vet om jag får berätta vad den heter om ett friskvårdsprojekt som jag har sysselsatt min sysslolösa tillvaro med sedan andra veckan i maj. Tidningen ska ringa klockan 9.

Friskvårdsprojektet (som jag naturligtvis bara påstår är ett hälsoprojekt, egentligen går det naturligtvis i FÖRSTA hand ut på att jag ska bli smalare än om jag lyckats inplantera en odödlig binnikemask i tunntarmen) är att jag ska få upp lite fart på mitt mycket författartrendiga springande.

Till släppet (den 1 september) ska jag ha sprungit 30 mil (jag har redan sprungit 10) och till bokmässan 42 mil. 

Men just nu kan jag inte springa. För nu ska jag istället prata om att springa. Efter att ha skrivit om att springa. Allt känns väldigt bloggigt och bra. 

Tenia_solium_scolex.jpg
Bilden hämtad från Wikipedia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.