Utmaning

Jag har blivit utmanad av Skrivarmamman. Hon tycker att ni ska få bestämma vad jag ska skriva om. En utomordentligt dålig idé tycker jag. Men, visst. Be snällt kan ni alltid göra. Jag svarar när Skrivarmamman börjar skriva på riktigt igen. På romanen. Hon verkar ha blivit lite lamslagen av lektörsutlåtandet hon skaffade sig. Jag tror att det är ganska normalt. Men hon måste tränga undan det. När sommaren är över ska det finnas ett manus att skicka, Pernilla. En sida om dagen.  

(och säg nu inte att du jobbar och aldrig sover och förbereder besök och inte har tid…. en sida om dagen, det är allt. och sovit har du väl inte gjort sedan du fick barn?)

Medan ni och jag väntar på att Pernilla ska förlösas kan ni läsa om fint folk här. Ni kan också vinna Sandras bok på Yourlifes sajt. Jag är mycket spänd på att få läsa. 
Hemsidansg.jpg

FOTOGRAF: THERESIA KHÖLIN (jag har kopierat bilden från Sandras sajt, ett bra foto, men hon är ännu snyggare i verkligheten)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.