En oavbrutet spännande, storslagen, kärvt realistisk, magisk roman

Jag har inte tänkt ta semester från BLOGGEN. Jisses. Bara tanken på alla oceaner av tid som i sådana fall skulle grumla min klarsynta blick…

 
I dag jobbar jag, bara en sådan sak. Jag ska skriva baksidestext. En gastkramande, oavbrutet spännande, lysande, överraskande, vidunderlig och storslagen baksidestext. Fylld av humor, kärlek, känslighet, ömsinthet… Kärvt kritisk och glittrande förlåtande… En text som tar läsaren med storm… griper tag och leder tanken på en aldrig tidigare skådad upptäcksfärd i en värld dold för de allra flesta… 
 
Tja. 
 
Vad tror ni om det här:
 
"Efter succén med den samhällskritiska satiren Dubbla slag är den prisbelönta författaren tillbaka med en roman som inte liknar något annat. Bara ett barn är en intensivt levande och enastående berättelse om barn i alla åldrar, en storslagen skildring av ett samhälle i förfall och människans inneboende styrka och svaghet. Läs den. Du kommer aldrig att kunna förlåta dig själv annars."

Eller bara: Köp den. Du får Guillous senaste på köpet. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.