Stormen före lugnet

Tre dagar brukar det ta, eller kanske till och men fyra. Innan Christophe och jag har grälat klart om det vi packat och inte packat, vad som stämmer och inte stämmer, vem som är surast, vem som egentligen gör mest och varför. 

 
Vi kom i lördags, nu är det… onsdag? Saker börjar lägga sig tillrätta. Maken är tröttare än sur, jag något mindre labil än vår humörhöjande granne. Grannen, eller kvinnan i villettan bredvid, hon är här ensam med fyra barn och skriker så att hon får mig att känna mig lika lugn och harmonisk som den där snubben Deprah Shakra (eller vad han heter) som mediterar med Agneta Sjögren.

Kanske är grannkvinnan utplacerad av turistrådet för att få oss att känna oss Bättre? Det fungerar i alla fall. Jag skulle gärna se att hon följde med oss hem. 

 
Vinnaren i Baddartävlingen utses i morgon. Fortsätt tävla under tiden. Nu ska vi fira att mina barn fick en bonuskusin för några timmar sedan. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.