… and the winner is!

Visst hade det varit en fantastisk historia om jag lärt mig simma först i 20-årsåldern. Men, nej. Så var det inte. Den fantastiska historien finns dock i Baddaren. 
 
Det skulle också ha legat i linje med min enastående personlighet att ha lärt mig simma när jag var två (ett par veckor innan jag skrev min första novell). Men det är inte heller sant. 
 
Nej, Simona svarade inte bara först, hon svarade också rätt. Jag var nio år och tillsammans med Lina (gudmor till mellanfransyskan) sist i klassen med att lära mig simma. Vi fick privatlektioner i kommunal regi i ett litet badhus bredvid skolans matsal. Innan vi hoppade i vattnet tvagades vi i individuella badkar. Jag minns att simfröken skrubbade oss på ryggen. Men det kan vara en efterhandskonstruktion. Vi klarade i alla fall av Baddaren redan första lektionen. 
 
Så. Vinner Simona? Jo, hon gör nog det. Inte för att hon hade rätt, inte för att hon svarade först, men för att jag diskvalifierade henne från vår förra tävling. 
 
Hurra, hurra, hurra! Vad Simona är bra!
 

Skicka ett mejl till mig så kommer vi överens om hur vi på bästa sätt ska överlämna priset. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.