Studie i mänskligt beteende

Jag ligger vid poolen och arbetar så att svetten rinner. Arbetar? Visst, studerar mänskligt beteende. Aldrig är det så enkelt när man ligger i solstol. 
 
Just i precis detta nu har jag följande fenomen runt omkring mig:
 
1. Kvinnan som liksom stelnar i en rörelse i poolen och tror att ingen förstår att hon kissar.
2. Det äldre paret som hånglar med tjocka tungor vid poolkanten och tror att ingen förstår att han – den fete mannen med hårtransplantation och porslintänder – knappast lär klara av mer än tunggymnastiken och därför föredrar stora folkmassor där han inte kan avkrävas på en mer uttrycklig klimax.

3. En kroppsbyggande vältatuerad man i tjugoårsåldern som ideligen, och då menar jag ideligen, kikar sig själv ner i badkalsongen. Och just den här observationen förbryllar mig. Hade jag haft några manliga läsare hade jag frågat: Vad tittar han efter där i spandaxmörkret? Om den fortfarande är kvar? Solranden? Bilnyckeln? Om den krympt sedan sist? Är det någon som vet? 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.