Om filmen. Och boken.

I går kväll, efter ett misslyckat restaurangbesök, tog jag ett djupt andetag och satte på Precious igen. Och det var en bra film. Mycket bra till och med. Jag var tvungen att sova ihopkrupen till halv storlek i fyraåringens tältsäng med näsan i hennes nacke och handen i golvet för att inte ramla ur. För att kunna somna. Men det fick det vara värt. Dotterns nacke luktar väldigt gott. 

 
Skulle jag vilja läsa boken jag har skrivit? Jo, det är klart. Absolut. Jag tycker att böcker av den typen jag har försökt skriva är bland det mest gripande och meningsfulla att läsa. Egentligen. Men det betyder inte att jag skrev den för att jag ville läsa den. Utan för att jag ville skriva den. 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.